Εγγραφη στο Suzuki Ha Karate Do Ελλαδας

Η συμμετοχή στο Suzuki Ha Wado Ryu Karate καλωσορίζεται από οποιοδήποτε άτομο ή σύλλογο που θέλει να εκπαιδευτεί, να εξασκηθεί και να βαθμολογηθεί στην παράδοση του Wado Ryu karate, όπως διδάχτηκε από τον αείμνηστο Tatsuo Suzuki Sensei. Δεν απαιτει απαραιτητη προϋπόθεση ότι οποιοδήποτε μέλος να είναι ήδη εξοικειωμένο με τη διδασκαλία του Tatsuo Suzuki Sensei, αλλά είναι απαραιτητο ότι όλα τα μέλη να εξασκήσουν μόνο το στυλ του Wado Ryu όπως το διδαξε ο Suzuki Sensei.

Άτομα με προηγούμενη εμπειρία οποιουδήποτε στυλ καράτε ή οποιασδήποτε άλλης πολεμικής τέχνης είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν μέλη του Suzuki Ha υπό την προϋπόθεση ότι εξασκούν τη διδασκαλία του Suzuki Sensei, μόνο, ενώ προπονούνται σε μια σχολη του Suzuki Ha.

Εκτιμάται ότι ορισμένα μέλη του Suzuki Ha θα εξασκήσουν στοιχεία άλλων στυλ για τους σκοπούς της συμμετοχής των μελων τους σε διαγωνισμους και της σύγκρισης τεχνικων αναμεσα στα στυλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο εκπαιδευτής του συλλόγου μπορεί να το επιτρέψει. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι οποιαδήποτε αλλαγή στις τεχνικές του wado ryu, όπως τις δίδαξε ο Suzuki Sensei. Ο στόχος του Suzuki Ha είναι να διατηρήσει το στιλ καθαρό, όπως το δίδαξε ο Tatsuo Suzuki Sensei.

Τοποθεσίες Σχολων

Το Suzuki Ha ειναι ενας νεος οργανισμος που επι του παροντος επεκτεινεται σε διαφορες χωρες. Αυτήν τη στιγμή ασχολούμαστε με ερωτήσεις από άλλες χώρες. Οι τρέχουσες τοποθεσίες σχολων είναι ορατές μέσω των επιλογων "Οργανισμος¨ και ¨Η Σχολη¨ σε αυτόν τον ιστότοπο.